Alina Golovețchii


Are destule calități, dar le vrea pe toate! Așa am putea spune despre Alina, o tânără dinamică, optimistă, cu aptitudini foarte bune de comunicare, responsabilă, hotărâtă, interesată de domeniul dezvoltării personale. Îi place să încerce de fiecare dată ceva nou, să fie activă și mereu în centrul atenției. De ce ar mai putea avea nevoie o domnișoară pentru a avea o carieră de success?! Discutând cu ea am aflat lucruri interesante pe care aș dori să le împartășesc cu voi, dragi cititori.

– Care este ocupația ta de bază? Esti elevă/studentă,lucrezi? 
– Sunt studentă în ultimul an al Centrului de excelență în construcții din Chișinău.

– Pe lângă ocupația de bază ce hobby-uri mai ai?
– Am mai multe hobby-uri, în primul rând imi place să fac modeling. Recent chiar am absolvit primul curs de bază la Modeling Scool Alexandrina Țurcan. Am început de la o vreme să fac dansuri latino la Felicidad Latina și imi doresc să continui cu un curs de actorie.

– Să înteleg că vrei să le încerci pe toate și să vezi la ce ești mai bună! Hai sa privim lumea modei din perspectiva ta! ai descri-o ca pe un domeniu de manifestare personală sau ca pe o sursă bună de a face bani?
– Cred ca aș descri-o totuși ca pe un domeniu de manifestare personală, eu însămi iubesc să mă dezvolt, nu neaparat sa fie o sursă bună de a face bani. Consider că în orice domeniu trebuie în primul rând să te regăsești în el, la fel și în modeling – trebuie să muncești pentru a obține și rezultate și o sursa de venit.

– Am înțeles deja din cele spuse anterior că ești o persoană dezvoltată multilateral. Vorbind sincer, există oare vreo imagine stilistică pe care ți-ar fi frica să o încerci într-o sesiune foto?
– În general imi place să pozez, pentru că de fiecare dată învăț mișcări noi sau îmi dau seama din unele poze că imi iese mai bine decât credeam ca sunt de fapt și invers: văd partea negativă care mă stradui să n-o mai repet. Nu cred ca as risca vreodata să pozez nud, partea asta stilistică nu mă impresionează din contra mi se pare prea vulgar, în fine chiar daca aș poza vreodata aș face-o pentru mine nu pentru ca să apar undeva.

– În sesiunea foto realizată de fotomodel.md, apari într-o tinută sexy de femeie fatală, seducatoare, chiar tentantă! ce te-a facut să alegi anume un asemenea stil și spune-ne dacă a fost ceva nou sau dificil pentru tine?
– A fost ceva nou, cum spuneam de fiecare dată imi place să încerc ceva nou. Convenisem mai înainte să fac o sesiune foto erotică, acuma că a apărut proiectul ăsta m-am gândit de ce sa nu o fac acum!?

– Poți să zici că fotomoel.md ți-a îndeplinit un vis, nu-i așa?
– Sigur! a doua oară deja!

– Pentru viitor, planifici încă vre-o colaborare cu această echipă?
– Da, ei de fiecare dată inventează ceva interesant și asta mă face să nu ma opresc aici în vederea colaborării.

– Ce mesaj ai putea transmite fetelor care au dubii în vederea colaborării sau sunt abia la început de cale?
– Sa nu aiba dubii, e o echipa prietenoasa în care poți avea încredere. Prin poze se vede că lucrează profesioniști și nu-i nici un fel de risc.

Așadar, îi transmitem Alinei numai vorbe de încurajare pentru ceea ce face, că o face la maxim bine! Și numai cooperări fructuoase!

Jurnalista: Daniela Sirbu

Parteneri: Atmosphere Fashion Chișinău.
BSL Fashion, Atrium, of. 3032

Membrii echipei


Alina Golovetchii
Model

Ana Maria MOROZ
Fotograf

Victor PINTEA
Cameraman

Toate imaginile sunt cu drept de autor © Fotomodel.md