Mihaela Legaci


O fire ambițioasă și mereu prietenoasă! Crede prea puţin în vorbe, îi plac dovezile și nu se mulțumește nicioadată cu puțin. Este vorba despre Mihaela Legaci, tânăra care face tot ce poate ca să se bucure de viată! Iată ce răspunsuri curioase ne dă doamnișoara în cauză la întrebările acordate:

– Ce ține de modeling: ai luat lecții undeva sau e doar un hobby?
– Este doar un hobby, îmi place competiţia, de orice fel, să simt adrenalină în timp ce privesc adversarii şi satisfacţia când îi depăşesc. Dar urmaresc mereu emisiuni despre ceea ce ține de modeling și sunt la current cu toate.

– Ai mai participat la concursuri de frumusete, sesiuni foto sau e un domeniu chiar nou pentru tine?
– Da, am mai trait experiența unei sedinte foto în colaborare cu Fotomodel. Totul abia începe! Si am mai participat si la concursuri diverse! În anul 2012 revista Vip Magazin a desfașurat un casting: ,,Echipa de vis a campionatului European de Fotbal în urma unui vot am fost a noua fata pe listă în acesta echipă.

– Ești o fată bravo! Mă bucur să văd rezultate și zâmbete pe fețele fetelor care reușesc să vadă succesul un față! Dar poți să ne zici, ce ai învățat nou cu echipa fotomodel.md?
– Am învățat că pentru a avea un rezultat bun este nevoie de muncă și că pentru ați atinge scopul trebuie să fii puternic și să nu te opresti la primul obstacol. Este nevoie de o colaborare prietenoasă, deschisă astfel totul se va desfăsura într-o atmosferă mai prielnică și vom fi satisfăcuți.

– Cât despre vestimentație: căror stiluri le dai preferință în viața cotidiană și corespund ele oare cu cele din cadrul sesiunilor?!
– Gusturile mele în materie de modă variază atât de mult, încat găsesc mii și mii de stiluri vestimentare simple sau sofisticate, elegante sau moderne și le atribui pe toate din acestea însa la ziua cuvenită. 

– Care a fost mesajul pe care ai vrut să îl transmiți publicului prin intermediul ultimei sesiuni foto?
– Frumusețea femeii este neprevăzută la fel ca și natura. Femeia este o fiinţă ce inspiră iubire şi admiraţie. Femeia este fiinţa ce se dezvoltă înconjurată de iubire. Din dragoste pentru femeie s-a născut tot ce este mai frumos pe lume!

– Frumos spus Mihaela, esti o fată capabilă și perseverentă!
-Multumesc. Asta sunt eu… dacă fac un lucru, atunci îl fac bine!

Jurnalist: Daniela Sarbu

Parteneri: Atmosphere Fashion Chișinău

BSL Fashion, Atrium, of. 3032

Membrii echipei


Mihaela LEGACI
Model

Ana Maria MOROZ
Fotograf

Victor PINTEA
Cameraman

Toate imaginile sunt cu drept de autor © Fotomodel.md