Natalia Matei


Deschisă și independentă, zâmbitoare și visătoare, tânăra pe nume Natalia Matei are scopuri bine formate în viață și privește la prezent și viitor cu ochii larg deschiși. Având o fire dinamică și extrem de energică, eroina noastră depune eforturi deosebite pentru a-și realiza visele și a-și atinge idealurile. Ce ne spune Natalia despre personalitatea sa, aflăm în cele ce urmează.

– Natalia, poti să descrii, ce este modeling-ul pentru tine?
– Este o pasiune de a poza, o lume în care se pune accent pe frumusețea fizică și atitudinea unei persoane.

– Crezi că prin poze poți reda anumite sentimente, stări sau atitudini?
– Da, fiindcă pozele reflectă nu doar frumusețea fizică , dar și cea interioară, cum ar fi stările sufletești redate prin mimica feței și siluetă.

– Care stil nu l-ai aborda în cadrul unei sesiuni foto sau gândești că ai întâmpina anumite dificultăți în al întruchipa?
– Sunt predispusă la diferite stiluri vestimentare, de la stiluri elegante până la stiluri sportive.

– În cadrul sesiunii foto organizată de Fotomodel.md, ai purtat o ținută lejeră, urbanistică. Te regăsești în stilul respectiv sau a fost o experiență nouă pentru tine?
– Mă regăsesc în stilul respectiv, de fapt mă simt împlinită și liberă în această ținută.

– Consideri colaborarea cu Fotomodel.md, una productivă?
– Da, este plăcut să lucrezi cu o echipă de profesioniști. Colaborez cu ei de puțin timp, dar a fost o experiență unică și productivă. Aș dori și în continuare să colaborez cu Fotomodel.md!

Echipa fotomodel.md îi urează Nataliei multe succese și prosperitate în viitor; realizări importante și numai baftă în toate începuturile.

Jurnalista: Daniela Sirbu

Parteneri: Atmosphere Fashion Chișinău.

Membrii echipei


Natalia MATEI
Model

Ana Maria MOROZ
Fotograf

Victor PINTEA
Cameraman

Toate imaginile sunt cu drept de autor © Fotomodel.md