Raisa Chelban


Protagonista noastră de data aceasta este Raisa!

Studenta USMF, ne vorbește despre cum a făcut primii pași în cariera sa de modelă  și cum reușește să combine studiile cu hobby-ul.

– Raisa, cum reusești să combini două activități atât de diferite una de alta: modelling-ul și studiile la medicină?
– Păi, modelling-ul e un hobby, pe care l-am ales dintr-un şir de activități fiind școlăriță. Medicina de fapt a fost şi rămâne să fie pe primul loc.

– Cum a fost să faci primii pași în calitate de fotomodel?
– Am mers la şcoala de modelling “Alexandrina Țurcan”. O şcoală foarte bună și necesară pentru un început de carieră, având un cadru profesoral la o înaltă calitate și mulțumită cărora am făcut primii pași pe podium. În viitorul apropiat, modelling-ul sigur mai rămâne în viața mea ca un hobby pe loc de frunte.

– Ești o fată într-adevar extraordinară! Ce poti să spui despre colaborarea cu Fotomodel.md? Ce xperiețe noi ai acumulat?
– Oh, colaborarea cu fotomodel.md mi-a dat un val de încredere în mine, o echipă de profesioniști extraordinară.  Împreună cu ei am ales tematica ședinței foto, vreau să știți că mi-au citit gândurile! E ceea ce-mi doream demult!
Totul a fost “WOW!!”. Tematica ședinței m-a făcut să mă duc mult prea departe de realitate, am intrat în rol prea bine, devenisem centrul universului.

– Confirm și eu, am vazut pozele, sunt uluitoare! Cred că fiecare va rămane fascinat! Și dacă am adus vorba deja, cine deci a fost cu ideia?
– De fapt a fost o idee mai mult spontană, împreună cu Ana-Maria (fotograful), am ajuns la ideea aceasta. Ne-am dorit să facem ceva neobişnuit, și chiar a coincis ideea cu o latură a personalității mele- “nu iubesc lucrurile autentice” – totul trebuie să aibă o doză, mică sau mare, de nebunie şi neasemănare.

– Dar aranjamentul, anturajul, recuzita: cum de ați reușit să atingeți perfecțiunea în acest sens?
– De fapt echipa Fotomodel.md se ocupă de tot, ei sunt nemaipomeniți şi au organizat totul.

– Mă bucur să aud asta! Știam eu că muncesc cot la cot cu cine trebuie! Am observat că machiajul, cuafura erau perfect potrivite pentru stilistica abordată!
– Pentru aceasta vreau să mulțumesc salonului SHARM! De și am petrecut la ei mai mult de patru ore, am rămas perfect mulțumită și de cuafură și de machiaj!

– Ce sfaturi le dai fetelor care planifică o colaborare cu fotomodel?
– Aş putea doar să le spun curaj şi cât mai libertin să se simtă, să fie deschise în ceea ce vor căci colaborând cu această echipă primeşti multă energie, dispoziție şi încredere în tine!

– Mulțumesc frumos Raisa pentru încredearea și timpul acordat!
– Și eu vă mulțumesc!

Ca încheiere pot să zic că această fată a reușit să spargă gheața și cel mai probalil că va avea mult success în tot ce face! Rămâne să îi urăm răbdare, persevență și multă baftă, astfel le va reuși pe toate!

Și să nu uităm de participanții proiectului cărora la fel le suntem recunoscători pentru munca depusă! Împreună creăm FRUMOSUL!

Jurnalista: Daniela Sirbu

Parteneri:
Decor: Art Decor
Coafura/Machiajul: Salon SHARM
Poze backstage: Patricia Dubin

Membrii echipei


Raisa Chelban
Model

Ana Maria MOROZ
Fotograf

Ruslan TURCANU
Cameraman

Toate imaginile sunt cu drept de autor © Fotomodel.md