Rodica Toma


Prietenoasă, iubitoare cu un character puternic de leoaică adevărată! Îi place frumosul și oamenii frumoși la suflet! Adoră să ia de la viață tot ce e mai bun și să ajute oamenii sărmani care au nevoie de sprijin. Rodica Toma – o fată cu suflet de aur, deșteaptă și cu perspective mari în viitor, ne vorbește despre ea în cele ce urmează!

– Care au fost primele trepte urmate în lumea modei? Unde stau începuturile carierei tale?
– Sunt model la Prestige! Acesta este locul de unde am făcut primii pași și de care nu voi uita niciodată. O școala faimoasă care m-a invățat multe locruri folositore și mi-a deschis larg porțile spre o carieră reușită!

– Deci modeling-ul pentru tine nu sete doar un hobby ci un început de carieră?
– Îmi place mult modellingul !!! Vreau o carieră de succes cum vor cred ca toate fetele! Am scopuri bine definite în aceasta sferă de activitate! Atunci când fac modelling uit de toate și simt că sunt pe altă lume: lumea frumosului!!!

– Care sunt preferintele tale vestimentare, sau poate ai chiar vreo slabiciune pentru un stiu anumit?!
– Imi plac toate stilurile… în special stilul mai provocator ca să induc oamenii în eroare și să le dau teme de discuție!

– Fotomodel.md ți-a realizat vre-un vis ascuns de al tău realizând foto proiectul respectiv?
– Mi-a dat mai multă încredere în propriile forțe și mi-a dat de înteles ca orice scop în viață poate fi realizat dacă persistă dorința și increderea! Mi-a deschis încă o ușă spre lumea modellingul-ui, spre calea succesului!

– Dacă am atins subiectul respectiv, care ar fi stilurile sau ipostazele în care nu ai fi gata să pozezi?!
– Nude nu aș vrea să pozez niciodată! Îmi iubesc prea mult corpul pentru al arăta în așa ipostaze! În rest sunt gata pentru orice ședință foto.

– Care ar fi mesajul tău pentru fetele ce ar vrea să înceapă o colaborare cu studioul fotomodel.md sau în general, pentru fetele care sunt la început de cale?!
– Fotomodel.md a fost o colaborare foarte frumoasă, ceva unic și special! Știu doar că fetele nu vor regreta că au ales aceasta cale.

Iată așa am dscusut-o noi puțin pe eroina noastră și am aflat cum și ce gândește ea! O fată cu adevărat perseverentă și echilibrată! Îi dorim Rodicăi realizări frumoase și să își atingă scopurile sale mult râvnite!

Jurnalista: Daniela Sirbu

Parteneri: Atmosphere Fashion Chișinău
BSL Fashion, Atrium, of. 3032

Membrii echipei


Rodica TOMA
Model

Ana Maria MOROZ
Fotograf

Ruslan TURCANU
Cameraman

Toate imaginile sunt cu drept de autor © Fotomodel.md